Честито протестъри! Арман Бабикян и Цветан Цветанов се обединиха!

30

Нещо много интересно се случва на медийния фронт! Някогашните врагове Арман Бабикян и Цветан Цветанов плеснаха с ръце, целунаха се уста в уста и се прегърнаха на фронта на фалшивите новини.

В журналистическите среди се говори, че преди да осъществи завръщането си в политиката, Сивият кардинал на ГЕРБ си е напазарувал медии. На практика негов е сайтът „Топновини“, финансиран от безкрайните предизобрани кампании на ГЕРБ, стотиците милиони за които харчеше именно Цветанов чрез своя приятел Нико Тупарев.

Явно властелинът на апартаментите добре е блажил тогава, защото пробва да купи и „Фокус“ след смъртта на собственика му. Цветанов обаче не се разбра за цената и затова напазарува „ВеВести“ от Евгени Петров.

„Перлата“ в медийната корона на Цвъки обаче е Народ.бг. Сайтът се списва много аматьорски и не е трудно да се разбере кой стои зад него – на 4 фалшиви новини, позорящи Бойко Борисов следва една във възхвала на Цветанов. Точно по линия на „Народ“ Цветанов се е обединил с Арман Бабикян, бащата на фалшивите новини в България. Сайтът на разследвания вътрешен министър и тези на Бабикян си разменят фалшиви новини, шерват ги в социалните мрежи, преплитайки се един друг, така, че да не може да се хване първоизточника.

Интересното е, че откакто се сдружи с арменския богаташ, Цветанов стана първи застъпник на метежниците, окупиращи жълтите павета. Отровното Трио пък взе в речите си да пробутва милионера от ГЕРБ като…ново лице на барикадата!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ