Мегаскандал: Протестъри псували Васко Кръпката, че направил на нищо Слави, Радев и Мая Манолова

7 Dni Bulgaria28.09.2020
васко кръпката

Тежки псувни от сподвижници на „Отровното трио“ и Мая Манолова отнесъл след участието си на вчерашния концерт Васко Кръпката.

Легендарният рокаджия заяви, че не иска следващият премиер да се казва Бойко Борисов, което отприщи ръкоплясканията. След това обаче Кръпката продължи: Не искам да се казва Мая Манолова, не искам да се казва Румен Радев, не искам да се казва Корнелия Нинова, не искам да се казва Слави Трифонов!

Този луд ли е, нали те са с нас, защо говори така за тях, беснеели дирхамови активисти, които запсували Васко още докато слизал от сцената. Някои дори се опитали да направят скандал на двамата младежи, организирали концерта на „Лъвов мост“, но те били категорични, че няма как да заповядат на кръпката какво да говори.

Припомняме, че преди няколко дни легендарният седесар заяви, че не припознава този протест, защото съветските марионетки у нас веднага са го яхнали.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ