Я, олигархът Кирил Домусчиев е жив, но ако знаете откъде се показа…

7 Dni Bulgaria02.10.2020
9

Олигархът на републиката Кирил Домусчиев не само е жив, но и се показа във фейсбук.

Бившият сергиен бос в „Илиенци“ е гледал наживо победата на неговия Лудогорец в Беларус, откъдето си пусна и снимка в съблекалнята на тима.

Припомняме, че от почти месец Домусчиев отсъства от общественото пространство. Горе-долу от тогава и неговата „Нова телевизия“ изненадващо подкрепи пуча срещу правителството, като непрекъснато рекламира протеста на стотината пред Министерски съвет.

Почти всички предавания в медията, дори развлекателните на клана Халваджиян, се заяждат под път и над път с Бойко Борисов и удрят рамо на протестърите на Васил Божков.

Което е доста странно, тъй като точно Божков и Домусчиев се захапаха по телевизиите за едни десетки милиони. Дали пък не са постигнали някаква договорка на гърба на Борисов, поради което олигархът от Разград стои настрана от родината!?

Припомняме, че преди време, когато се беше амбицирал да става премиер, Кирил Домусчиев пак така за близо половин година изчезна от страната.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ