Това, което направи Корнелия Нинова, и Тодор Живков не си го е позволявал!

7 Dni Bulgaria13.10.2020
Velislava-Dareva2-1000x500

Това, което стана – и Тодор Живков не си го е позволявал. Цялото интелектуално звено беше махнато. Това каза журналистката Велислава Дърева от БСП. Коментарът й е по повод избора на ръководството на партията. Тя е убедена, че всеки, който каже критична дума към Корнелия Нинова, е враг.

„Някои тържествуваха, казаха, че това е наказателна акция. Други – че е оздравителна чистка. Всеки, който мисли критично, всеки, който е на различна позиция, бъде наричан предател, колаборист с ГЕРБ. Това не е здравословно за който и да е. Аз съм човек, който винаги казва каквото мисли и това очевидно е крайно неприятно“, коментира Дърева пред БТВ.

Тя изтъкна, че големият проблем на конгреса е бил, че никой не се е занимавал с политика. Целта просто е била да бъдат прочистени определени хора. Дърева потвърди, че ще остане част от БСП и ще води битките си там.

Велислава Дърева припомни, че никой няма право да оказва натиск върху евродепутатите. Ръководството на БСП искало те да се отчитат пред Изпълнителното бюро. Според Дърева обаче това показва незнание каква е работата на евродепутатите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ