Цецо пак надяна анцунга, видя, че политик от него няма да излезе! Виж, учител по физическо…

7 Dni Bulgaria21.10.2020
Цветан Цветанов

Цветан Цветанов се усети, че го чака политическа смърт, за каквато прогнози дадоха почти всички социологически агенции. И взе да се подготвя за завръщане към първата си професия – физкултурник. Той щеше да си е такъв и досега, ако не беше хванал за шлифера Бойко Борисов.

Както стана вече известно според проучване на Барометър, Републиканците на Цветанов са под линията на доверие за парламентарни избори с резултат по- нисък дори на юристката на братя Галеви Мая Манолова. На дъното на класацията по доверие с 1 процент са лидерът на “Воля” Веселин Марешки и доскорошният втори в ГЕРБ. Мая Манолова би получила 3 процента подкрепа.

Което може би е отрезвило физкултурникът Цветанов, който само допреди две седмици говореше идиотии, че зад него са над 500 000 души.

През годините бившият втори в ГЕРБ многократно е ставал за смях заради снимки от паркове и градинки по клинчета. Стигна се дотам Бойко Борисов деликатно да му забранява да го прави.

Сега обаче няма накъде и Цецо отново облече анцунга. Може би с тези снимки догодина ще кандидатства за работа като учител по физическо.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ