Гей драма! Чат между политици от „Възраждане“: Идвай, коте, ще лъсна „хралупката”

7 Dni Bulgaria26.10.2020
костадин костадинов

Гей драма разтърси из основи „Възраждане” на Костадин Костадинов, издаде източник на Lupa.bg от върховете на партията.

Бъдещето на политическия проект на варненеца и без това е поставено на карта с искането на прокуратурата за закриването на „Възраждане”, а сега и това, коментира огорченият „възрожденец”.

Структурите на Костя Копейкин, както наричат вожда Костадин Костадинов, са полудели, след като вътрешнопартийно си разменят брутален порно чат между Калин Ганев и Юлиян Губатов.

Калин Ганев е кандидат за районен кмет на партия „Възраждане“ за район „Сердика“ в столицата на последните местни избори. Той също така е част и от листата за общински съветници в София, заемайки престижното 12-о място. Ганев и и официалният фотограф на партията още от нейното създаване.

Калин Ганев и Костадин Костадинов

Другият герой в скандалния чат е варненският активист на „Възраждане” Юлиан Губатов. Партиецът намерил място в листите на партията на Костя Копейкин за отминалите местни избори, поставен на 5-о място за Варненския общински съвет.

Юлиян Губатов

Чат-разговорът между тях, с който Лупа разполага на скрийншот, разкрива отношения между двамата, които далеч надхвърлят обикновената партийна дружба.

Калин Ганев с приятели на плажа

Юлиян Гурбатов, например, кани своя партиен другар на гости, като обещава за „лъсне храпулката”. Калин Ганев отвръща с „ще обезлеся пещерата”…За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ