Скандално! Крият дни наред, че главният секретар на Радев е с COVID-19!

румен радев 2

Главният секретар на президента Румен радев – Димитър Стоянов, е с положителен тест за коронавирус от днес. Димитър Стоянов е в отпуск от 26 октомври, а последният му контакт със служители в президентската институция е от 23 октомври. За положителния тест за коронавирус е уведомена Столичната регионална здравна инспекция, съобщиха от прессекретариата на държавния глава, пише tribune.bg.

Президентът и служителите, с които е бил в контакт, преминават в самоизолация и дистанционен режим на работа до предписание на Столичната регионална здравна инспекция.

Според източници на Tribune състоянието на Стоянов е било крито умишлено дни наред, като самият той от първия ден е бил с висока температура и влошено състояние от поне седмица.

Припомняме, че той беше в Естония с президента, както и на всички приеми и празненства в последния месец.

Това е поредният заразен от обкръжението на Радев.

Преди дни командирът на „Граф Игнатиево“ бригаден генерал Николай Русев беше приет във ВМА със сериозни симптоми на коронавирус. Там все още се лекува и ген. Димитър Петров – шефът на Военновъзушните сили. Двамата генерали са били един до друг на тържествата по повод празника на ВВС.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ