С COVID ли е Румен Радев? Спря да си показва тестовете, 80 от учението с него вече са болни

7 Dni Bulgaria31.10.2020
румен радев

Пипнал ли е безхаберният ни президент Румен Радев коронавирус?

Въпросът гложди много хора, откакто държавният глава се карантинизира и спря да си показва тестовете. Допреди това всеки ден гордо размахваше в социалните мрежи отрицателните си такива.

Откакто преди два дни бе поставен в изолация, заради контакти със заразени, президентът нито веднъж не е говорил по темата, нито пък е показвал изследванията си.

А поводи са грандиозни притеснения за него има.

Само днес нови 34 военни от Корен са постъпили в болница с COVID-19. Така бройката на заразените от учението, на което гордо се разхождаше и Радев, вече надхвърля 80.

Преди това пък една дузина генерали пипнаха коварната болест на шапкарски купон, на който главен гост бе самият Румен Радев.

Припомняме, че с коронавирус е и главният съветник на президента Димитър Стоянов. Той дори крил проблема десетина дни, за да се размине напрежението около Радев след скандалната му визита в Естония. Както е известно българската делегация бе изгонена от там, заради съмнения, че президентът ни крие, че е бил контактен с хора с COVID-19.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ