Нинова и секретарят на Радев наглеят при „омразния“ Мутафчийски – искат плазма без ред

7 Dni Bulgaria02.11.2020
румен радев, димитър стоянов

Яростният противник на мерките срещу коронавируса – Корнелия Нинова и съветникът на Румен Радев – Димитър Стоянов, който повече от 10 дни разнасяше вируса из страната под патронажа на президента, се глезят с ВИП-услуги във ВМА на омразния им генерал Мутафчийски.

За това свидетелстват запознати, които са втрещтени от наглостта им.

Проявилата симптоми в четвъртък Нинова, е изчакала състоянието й да се влоши, само и само да се яви на трибуната в парламента, за да я покажат по телевизията. Нищо, че разнесе вируса сред колегите си.

Веднага след това бившата седесарка е настояла да бъде приета по спешност във ВМА. Прескачайки куп редови войници и висши офицери, чакащи за настаняване. Двама полковници от поделението от военните учения в Корен са били унизително държани на крак в отделението, докато се преоборудва стаята им и да се настани там гранд-дамата на БСП.

Лично на генерал Мутафчийски пък звънели социалистически велможи от цялата страна, за да настояват лидерката на червените да бъде обгрижена достойно и обслужена с най-редките лекарства.

Димитър Стоянов наистина е за ожалване, защото е бил приет в крайно влошено състояние след играта на криеница цели 10 дни, в които вирусът се е развил. Шефът на Митко СМС-а – Румен Радев, който лично е отговорен за припадъците на съветника си, също натискал хората от ВМА за ВИП-обслужване на секретаря му. Без да му пука, че носи вина за проблема. И настоявал на Стоянов да се осигури без ред изключително дефицитната плазма, за каквато чакат в момента хиляди българи.

Нинова и Стоянов настоявяли и за дефицитния Ремдисивир, който дори премиерът е отказал за себе си. Борисов и министрите му под карантина са отказали да заемат болнично легло, ако случаят не е особено тежък, както се получи при шефа на спортното ведомство Красен Кралев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ