Екшън в болница! Мъж нападна гинеколог заради прегледа на жена му

Бой

Лекар твърди, че е бил нападнат в разградската болница. Мъж, който водел съпругата си на преглед, предизвикал скандал в понеделник вечерта – обиждал и удрял шефа на Отделението по акушерство и гинекология.

Мъжът е задържан за хулиганска проява, съобщи Нова телевизия.

По думите на доктора, той е поканил пациентката в кабинета си, за да я прегледа. Тя обаче отказала прегледа с мотива, че няма болки.

Попитах защо тогава идва при мен. Отговори – за да гледаме бебето на видеозон. Обясних й, че такъв не й се полага. Подписа се, че не желае преглед и си тръгна, разказва още д-р Мишел Озиолор – акушер-гинеколог в МБАЛ „Св. Иван Рилски“. Малко след това лекарят е бил потърсен от мъжа на жената.

„Излязох да го видя. Той започна да вика и да псува. Питам ме защо не я гледам на видеозон. Обясних му, че трябва да я прегледам, да преценя каква е ситуацията, дали ще се задържи бебето. Той отказа да ме чуе, закани, че ще ме убие. Помолих го да напусне. Тръгна си, но след малко се върна и ме удари 3-4 пъти с чанта в лицето, каза той. Във връзка със ситуацията с местата за заразени с COVID-19 в лечебното заведение, той коментира, че към този момент в болницата има 90 легла Ще затворим неврологичното отделение и то също ще стане за заразени с коронавирус. От 285 легла ще имаме 120 легла за лечение на COVID-19, допълни Озиолор.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ