Концертът на протестърите от ДеБъ на „Орлов мост“ финансиран с кампания от „Хелп Карма“

Хелп Карма

Kампания на оскандалената в последните дни дарителска платформа „Хелп Карма“ е организирала и платила концерта на протестърите на „Орлов мост“ в края на лятото. Това разкрива признание на самите организатори по времето, когато се подготвя събитието.

Според обясненията им парите са били събирани, за да се покрият разходите за сцена, тоалетни и прочие. Така и не е ясно до момента колко са въпросните средства, как са дарени, колко от тях за какво за изхарчени.

Припомняме, че на самото събитие имаше съвсем минимално присъствие, а групите, които се изявяваха заявиха, че го правят безплатно. Затова остава мистерия за какво точно от „Хелп Карма“ са събирали парите за протестърското мероприятие на ДеБъ, още повече, че от оскандалената компания афишират факта, че целта им е да помагат на болни хора, а събитието няма нищо общо с благотворителна дейност за здравето и живота, на когото и да било.

Припомняме, че въпросната платформа е вкарана от Румен Радев и в президентството преди 2 години и отговаряла и за „Българската Коледа“. От Би Ти Ви пък дълго хвалят компанията, която днес разследват и оплюват.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ