Размазаха Манолова за грозната акция: Гол пиар за глупаци, но важното е циркът на палячовците да продължава

Мая Манолова

Майчето и Отровните ще редят в обедните новини по Баджак ТВ болнични легла пред министерския съвет. Това написа във Фейсбук бившият евродепутат Николай Бареков.

Повод за поста му стана новината, че отчаяната Мая Манолова готви нова грозна акция в жалък опит да й се обърне внимание и да напомни за себе си.

Така, След като опъна черни чували пред дома на Бойко Борисов, декласираната от обществения живот и известна като Сестра Галева екс депутатка, готви нова нелепа акция срещу държавата.

Манолова се кани да стовари болнични легла пред Министерския съвет днес по обед. Това според нея било в знак на протест срещу здравния сектор и политиката на кабинета, при все, че в момента същата тази система е подложена на безпрецедентен натиск и спасява живота на няколко хиляди българи, покосени от страшния коронавирус.

Ето какво написа Николай Бареков:

„Майчето и Отровните ще редят в обедните новини по Баджак тв болнични легла пред МС. Ефектът е гол пиар за глупаци, но важното е циркът на палячовците да продължава“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ