Лекарите ни ще преборят и COVID-19! Щом оцеляха при Цветан Цветанов…

7 Dni Bulgaria10.11.2020
цветан цветанов

Днес, когато всички се молим българските лекари да издържат на COVID-терора, когато молим студентите да излязат на първа линия, не трябва да забравяме… Цветан Цветанов!

2010-а година завинаги ще остане черна в историята на най-човешката професия у нас. Тогава вътрешният министър Цветанов се изтъпани на трибуната на народното събрание и с особена жестокост в гласа се похвали, че е арестувал 4-ма убийци, надявайки се да спаси потъващия си рейтинг.

„Убийците“ се оказаха обикновени… лекари! Четирима от Горна Оряховица! Те по-късно не само не бяха осъдени, но нещо повече – оправдаха ги по всички обвинения на Цветанов!

По-късно се разбра, че атаката срещу тях е трябвало да помогне на порочна схема на човека на Цветанов в околията – бившият мутренски предводител и процъвтяващ спонсор на ЦецоУ Петър Христов, разстрелян като куче преди две години в София.

От 2010-а година, благодарение на Цветан Цветанов, българските лекари знаят, че са следени, подслушвани, унижавани и наричани „убийци“. Затова много от тях предпочетоха да емигрират, вместо да стоят на тръни в очакване на арестуващите ескадрони на вътрешния министър.

Цветанов, това няма да го забравим, нито да простим!

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ