Галена най-накрая разкри пред всички голямата новина

Галена1

Галена се радва на чудесно творческо дълголетие и дори разкри как се вижда след 10 години, когато според нея, отново ще е все така активна на музикалната сцена.

За разлика от много нейни колежки, които стопирала кариерите си, Галена признава, че няма никакво намерение скоро да слиза от сцената. Нещо повече – ако сега й викат Мама Ураган, то след 10 години спокойно може да бъде и „Баба Ураган“, само да е здрава, за да продължава да пее и да радва хората.

Изпълнителката призова феновете да се ценят корифеите на поп фолка и припомни, че за популяризирането на жанра заслуга имат много колеги от зората на поп фолка.

„Иска ми се новото поколение да се запознае и уважава изпълнителите, които положиха основите на фолка и се бориха, за да имаме днес тези позиции“, заяви Галена.

Хитовата звезда обяви жанра, в който се изявява, като „особен организъм, който има способността да еволюира и да се променя, според динамиката на живота“. И е нетърпелива да види в каква посока ще се развие в следващите години.

Въпреки завидната си кариера, певицата има мечта, която все още не е успяла да сбъдне, и тя е дует с „любим изпълнител“. Името още не е ясно, но явно не е неин колега от поп фолка, допускат почитатели, пише „Уикенд“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ