Мария от „Ергенът“ смая с лично разкритие и призна: ,,Глътнах си езика“ като разбрах за Валерия

Мария Чекмарьова

Изгонената от „Ергенът“ украинка Мария Чекмарьова явно не тъгува много от факта, че не е намерила любовта в риалити формата. Оказва се, че след излизането си от там си е намерила гадже. Това призна самата тя в подкаста на Неделчо Богданов и Туджаров „Надкаст“, който се излъчва в YouTube.

Мария разказа още, че по време на престоя ѝ вътре е имало случаи, в които нервите ѝ са били силно разклатени: „Може да изглеждаш спокойно, но вътрешно не си добре. Най-гадното е, че няма къде да избягаш. Ако ти се случи това нещо в реалния свят, можеш просто да се прибереш вкъщи. А там къде да избягаш – в банята. Там прихванах един много лош навик – да пуша“, разкри тя.

Много свенливо и с половин уста тя призна, че Алек се целува добре. Мария и коментира прословутата среща „с проникването“ на плажа между Алекс и Валерия.

„Ние бяхме в шок. Аз си глътнах езика. Казах си – WTF, човек. Никой не е разбрал, че това е ирония. Ти сядаш на едно диванче и ми говориш някакви мили думи, после отиваш при друго момиче и недай си Боже се случва това, това за мен е изключително сериозно“, заяви графичният дизайнер.

„Ти излизаш с Валерия на среща, има още 15 момичета, които те чакат в имението. Не може да се отдадеш на макс. Аз не исках да му държа сметка, просто ми се искаше в този момент да му споделя как се почувствах.

Аз се почувствах отвратително. Аз бях срината. Казах, не мога да повярвам в това нещо, настроението ми в този ден беше тотално променено“, разкри тя, предава Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ