Ники Кънчев просълзи всички с думите си за бременната Ева Веселинова

Ники Кънчев и Ева Веселинова

Вчера Ева Веселинова хвърли голяма бомба за личния си живот, като разкри, че се подготвя да става майка на близнаци. Блондинката показа и доста наедряло от бременността коремче и предизвика бурни реакции в социалните мрежи.

Новината обиколи мълниеносно виртуалното пространство, като не липсваха и силно въодушевени коментари. Един от тях направи Ники Кънчев, с когото Ева има дългогодишно приятелство.

„Ето една прекрасна новина, доказателство че Животът продължава. Че ще ни има и след нас и след Ковида и след всичките чудеса на света.

Колежката от Нова телевизия Ева Веселинова носи в себе си нов живот и Нова надежда. Така според мен тя разкри голямата мистерия защо я няма в Панела при Гала, където си пиеше кафето няколко години. Сега Ева е концентрирана върху новите задължения. Да дебелее и пълнее.

Остава неизвестен само един от големите въпроси – кой е продуцирал детето, демек кой е баща му. Дали е от същата Панелка или от съседен Блок или от съседна Телевизия? Ммм, нова мистерия… Важното е че и през 2021 ще се раждат деца. Честита новина, Ева!“, написа тв водещият, а блондинката му отвърна със сърчица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ