Караянчева изригна срещу БСП и ДПС: Погледнете се, какво е това нахалство?!

Цвета Караянчева

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се изуми на поредния гаф и безочие от страна на БСП. „Петък е денят на опозицията. Моля покажете залата и да се види къде са“, заяви шефката на парламента.

Оказва се, че социалистите и представителите на ДПС са решили да си пуснат по-ранна почивка, а на всичкото отгоре от БСП поискаха и поименна проверка, за да може съвсем да провалят кворума и парламентарен контрол да не се състои. По начало за петъчен кворум и провеждане на парламентарен контрол отговороността е именно на опозицията, за да може техните въпроси към министрите да получат отговори. Явно обаче социалистите се появяват в зала единствено под команда на своята лидерка Корнелия Нинова, която пък пристига, само за да иска среща с премиера Бойко Борисов.

„Погледне се, какво е това нахалство. Колегите, които са в клинично състояние участват дистанционно, за да може вие да проведете парламентарен контрол. Срамно е. Дано БСП и ДПС да сте доволни“, обяви ядосана Караянчева и закри заседанието заради липса на кворум.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ