Бойко Борисов отговори на македонците за поздрава с „Корона, чао“

Бойко Борисов

Министър-председателят Бойко Борисов благодари на двамата македонски изпълнители, които изпяха хита „Корона, чао“, за посланието, което те отправиха към него по-рано днес.

Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski, благодаря за поздрава! В тези нелеки времена е важно да се подкрепяме. Точно както през годините ние винаги сме го правили за нашия първи и най-близък съсед! И точно защото сме най-близки не трябва да допускаме да се отдалечим. Приятелството между нас е силно. А най-силните връзки са най-емоционални. Но това не означава, че трябва да се отмятаме от обещанията си и да се обиждаме. Като приятели трябва да сме честни един към друг. Така ще продължим напред. Ако се инатим, проблемите ще останат. Решението е диалог, солидарност, разбиране. За едно по-добро утре! Ние сме готови да помогнем. Искаме да видим същото и у нашите съседи и приятели“, сподели във Фейсбук профила си премиерът Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ