Крум Савов обяви Кубрат Пулев за… огледален образ на Бойко Борисов

Крум Савов

Единственият разпознаваем член на партията на Слави Трифонов – Крум Савов, изчака края на мача на Кубрат, за да направи грозен коментар за двубоя пред БНР.

„Предварително шансовете за победа на Кубрат Пулев бяха не повече от 20-30%“, каза постфактум журналистът. По думите му фактът, че Кобрата е стигнал до този мач, е „уникално признание за качествата му, труда и волята“.

Пулев има шансове в политиката, категоричен беше журналистът, който към момента води предаване в кабеларката на Дългия, заедно с жена си. Според Савов Бойко Борисов и Пулев не били в добри отношения, въпреки че боксьорът бил огледален образ на премиера.

„Джошуа е великолепна реклама на спорта. Елегантен и като визия, и като поведение, и като изказ, доста интелигентен… Джошуа остана на тази висота, Кубрат не успя, той е егоцентричен, нарцистичен типаж. Той е огледален образ на Бойко Борисов. Според фенове на Кобрата лек разрив между него и Борисов е настъпил след загубата му от Кличко, когато премиерът не го е посрещнал на аерогарата“, коментира той и добави, че Борисов обичал „да общува само с победителите“.

„Кубрат е много разузнаван и разгадан състезател, отдавна е в елита на Топ 10 на професионалния бокс. Той е доста предвидим. Английските коментатори подчертаваха, че Кубрат Пулев е еднопластов боксьор. Както и Палми Ранчев – една интересна фигура в бокса – потвърди, че Кубрат е продукт на една стара школа – съветската, в която аматьорският стил на боксиране не върши работа на професионалния ринг. Пак е постижение, че с този маниер Кубрат стигна до два мача за световна титла“, анализира Савов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ