Мехмед Дикме удари Доган: Ердоган не се обърна към него, спомена само името на своя добър приятел Борисов! Конференцията на ДПС беше по-лоша от конгрес на БКП

Ахмед Доган

Конференцията на ДПС беше очаквана от всички политически партии. Виждаме, че вместо на три, се правят конференция на 5 години. Тя не оправда очакванията на избирателите. Самата конференция беше по-лоша дори от конгрес на БКП – нямаше критични нотки, имаше само самохвалство и самодоволство. Това каза пред Би Ти Ви Мехмед Дикме броени дни след края на конференцията на ДПС, която преизбра за партиен лидер Мустафа Карадайъ.

Самият факт, че имало само един кандидат за поста, също превърърна партийната сбирка на сбирка на БКП, смята Дикме.

ДПС търси вътрешен враг, отчете още бившият министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски.

„Ако се сърди на съдбата, да се откаже. Доган трябва да бъде щастлив и доволен, че всички ние му поднесохме на тепсия една политическа формация, с която да може да овладява мюсюлманите в България и помаците“, продължи с острия си език Дикме.

Той припомни, че на конференциите на ДПС винаги се канят представители на всички политически формации, докато от Турция всички формации са изпратили свои представители. Като знак за отношението към ДПС, Дикме видя, че от родните партии дори не са изпратили и поздравителни адреси.

Много ми е интересно как те ще управляват, след като ГЕРБ и БСП казаха, че няма да се коалират с тях, изрази учудването си Мехмед Дикме.

„Не знам защо ДПС свалиха от сайта си обръщението на Ердоган“, съобщи новина в ефир Мехмед Дикме.

„Първото нещо, което е, че той в самото послание излиза и не се обръща към председателя и почетния председател. Единственото име, което той споменава, е на неговия скъп приятел Бойко Борисов. Той го каза, че Турция винаги ще стои до своя приятел Борисов“, удари по ДПС бившият кмет на Ардино.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ