Бременната Гери Малкоданска няма да се омъжва! Ето как е решила да върже гаджето си…

Гери Малкоданска

Бременната Гери Малкоданска няма да минава под венчило с бащата на бебето – интериорния дизайнер Алекс Ковачев..

Той не е фен на брака, писа „Уикенд”.  Синоптичката обаче се надява да го върже завинаги и с бебето, и с бизнеса, който заедно въртят.

Червенокосата бивша манекенка, като всяка нормална жена, имала голямо желание да се омъжи за бащата на детето си. Но вместо да жертва ергенлъка в името на любовта, той я убедил, че подписът не означава нищо. В крайна сметка Малкодандка приела да живее в грях със своя избраник, но имала нужда от допълнителни гаранции за любовта им, освен бебето, което чака.Тя се включила и в бизнеса на Алекс. Двамата ръководят фирма за търговия с луксозни стоки за дома, ползвайки всяко тв предаване, в което ги канят, за реклама на продуктите си. Цените на стоките са такива, че човек със здрав разум трудно би ги платил.

Едно джезве например струва близо 250 лева, а дъска за рязане – 300. Въпреки това явно се намират хора, които ги купуват, тъй като Гери се хвалела, че бизнесът покрива всичките ѝ разходи, а работата в Нова тв е само за поддържане на звездния ѝ имидж. Освен това била убедена, че Алекс никога няма да я изостави, защото това би означавало да забрави и за детето, и за работата си.

Според познати на дизайнера обаче тази схема вече е играна и то без резултат. Бебето, което звездата на Нова чака, ще бъде първо за нея, но не и за нейния любим. Той вече има едно отгледано дете от предишна връзка с жена, за която също е отказал да се ожени. По информация на „Уикенд”, и с нея интериорният дизайнер е въртял бизнес, само че в областта на рекламата и високите технологии. В един момент се почувствал неудовлетворен, зарязал и жената, и детето, и работата, и сменил посоката. Насочил се към обзавеждането, успоредно с това започнал да води рубрика в предаването „Мармалад” на Би Ти Ви, което ползвал за самореклама.

Бременната Гери била сигурна, че няма да я сполети съдбата на изоставената бивша половинка на мъжа ѝ. Тя твърдо вярвала в любовта на Алекс и не го притискала за брак. Даже казвала, че ако случайно ѝ предложи, ще му откаже да се оженят, повтаряйки думите му, че подписът не означава нищо. Почти никой обаче не ѝ вярвал.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ