ОФИЦИАЛНО! Отровното трио: Продадохме протеста на Мая Манолова срещу място в листите

7 Dni Bulgaria16.12.2020
минеков, хаджигенов, бабикян

Вече е постигнато принципно съгласие с гражданската платформа „Изправи се.БГ“ за общо явяване на предстоящите избори и предстои подписване на споразумение. Това съобщи на медиите Отровното трио. С което Минеков, Бабикян и Хаджигенов затвърдиха опасенията, че ще продадат лидерството на протеста срещу лидерство в листите, на която и да е партия.

След оповестяването на възможна най-ранна дата за провеждане на парламентарните избори от президента на Републиката, „Отровното трио и гражданите“, каквато е новата формация, щяла да продължи още по-интензивно неофициалните разговори с демократичните сили и сдружения за предстоящия вот.

Наша основна цел остава продължаването на протестите и свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов, казват още проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Триото се стреми да заведе на изборите всички протестиращи заедно, защото така щели по-лесно да свалят Борисов.

Както 7DniBulgaria.bg писа на няколко пъти, тримата „дубайци“ пробваха да се спасазарят със Слави Трифонов и „Демократична България“, но бяха отрязани. Така им остана само Мая Манолова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ