Фалшив, по-фалшив, нагло фалшив – Цветан Цветанов!

Цветан Цветанов

Новите приятели

„Аз попитах Цветанов дали има зависимости от Делян Пеевски, Ахмед Доган, ДПС или някакви олигарси, а той каза, че няма“. Думите са на новия спонсор на Цецо и заместник-председател на партията му Павел Вълнев пред една кабелна телевизия. И звучат почти като приказките за американската му мечта – тръгнал с 300 долара в джоба, а сега притежател на няколстотин тира. Наистина така звучат, но от тях лъха ФАЛШ.

Зависимости няма – само няколко апартамента, които му скъсиха пътя в ГЕРБ. И връзки с олигарси няма – само не може логично да обясни откъде са парите за тези недвижими собствености в престижни квартали. Добре, че беше във властта та си оправи ревизиите.

Един от апартаментите на Цветанов

За да си спести неприятни репортажи, интервюта и статии, Вълнев започна да пазарува за Цветанов и партията медии и журналисти.

Двамата започнаха изграждат един ФАЛШИВ медиен образ, който да се хареса на десния избирател. Председател и заместник трудно смогват с медийните си изяви – стартът бе даден от журналистка, която караше такси, а след това мина и през сайт, финансиран от бос във фармацефтичния бизнес. Мина се през трогателно интервю при бивш спортен журналист, който преди време извади на светло несъответствията между декларираните приходи, имотното състояние и луксозния начин на живот на Цветанов. Продължи и с редица „изпиращи“ имиджа интервюта в медийната група на Прокопиев.

Само, че нищо от тези мероприятия не свършиха работа.

Новият медиен любимец Павел Вълнев

Дано отново паметта на българите за пореден път да не излезе къса – освен с апартаментите, златните дръжки и асансьора в хола, акциите на Цветанов като вътрешен министър струваха на българските данъкоплатци милиони от осъдителни присъди в Страсбург.

Сега Вълнев и Цветанов, с помощта на присъдружните им медии и журналисти, се опитват много елементарно да извъртят събитията и да пренапишат историята.

Само, че хората помнят, че Цецо 10 години беше част от това, което яростно и отрича и напада в момента.

И от всичките им мероприятия в един момент се получи обратен ефект и те затова се спряха.

Колкото повече се показваха, толкова повече тяхните анализи показваха, че хората ги намразват! Виждаше се фалша и в заучените реплики, и в обещанията!

Образа на Цветанов си остава “черен” още от вътрешен министър, когато с шумните си акции с атрактивни имена промени съдбите на хиляди българи, с апартаментите и най-вече с наглото и арогантно държание.

Е, тогава кой даде на такъв човек власт отново?

„Цецомобила“

Помнят как бившият вътрешен министър обвини от трибуната на Парламента лекари от Горна Оряховица в убийство, помнят „Килърите“, „Октопод“, „Наглите“, „Захарно петле“, помнят „цецомобилите“, които вървяха и подслушваха неудобните му, помнят „Апартаментгейт“, помнят и скандала с „Артекс“.

Цветанов се снимал като строител на новата България!

Да бе!

*******************************************

Бедата на „републиканците“ е, че нещата се случиха скоро и хората помнят!

Автор: provaton.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ