Доктор иска съд за лъжците Цветанка Ризова и Мангъров: Те убиват

д-р Тома Пожарлиев

В днешното предаване „Лице в лице“ водещата пита: „Каква е причината нашата страна да е с най- висока заболеваемост и смъртност от Ковид ?“

Категоричен е отговорът – една от големите причини е точно това предаване. Повече от 3-4 пъти беше канен Мангъров / най- добрият инфекционист според водещата/ . Той говореше против маските, против дистанцирането, за някакъв стаден имунитет. Това бил вирус подобен на грипа, трябва да се лекува у дома, ще премине и т.н. И маса от хората им повярваха и се нарушаваха елементарни протовоепидемични мерки. Българският народ се оказа подведен и от други подобни изказвания, на които се даваше думата. Как в страни с по- голяма гъстота на населението заболявоемостта е значително по- ниска? Ами с протовоепидемични мерки.

И още един специалист, социолог беше поканен от нея да говори днес пълни глупости. Нямало значение изолацията. Сами сме си подарили свободата. Я да дойде в препълнените болници. Тези хора трябва да се подвеждат под отговорност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ