Разсекретиха най-важните думи на Ванга за 2020-та: Стойте си вкъщи на 21-ви декември

Ванга

Астролози: Отваря се врата като при раждането на Исус

Дънов съветва да почнем деня с молитва, гореща вода и варени картофи

„Стойте си вкъщи на двете най-важни дати през 2020 г. – 22 февруари и 21 срещу 22 декември. Тези дни ще са съдбовни за човечеството. Бъдете смирени и се молете.“

Това пророчество изрича петричката пророчица Ванга пред журналиста Сергей Кастарной година преди кончината си през 1996 г. Руснакът разказа спомена си за Вангелия Гущерова в началото на годината по руската телевизия. Според него датите, които посочва пророчицата, са важни за България, защото се „оплита“ съдбата й и ще са началото и на срещи с извънземен разум.

През цялото време на разговора журналистът бе свързан към детектор на лъжата, който показа, че казва истината за срещата си с Ванга. Сергей се запознава с нея, когато идвал у нас да прави предаването „Животът на забележителните хора“. Проектът тръгва през 1995 г. „Четири или пет пъти се срещах с баба Ванга. През цялото време аз се възхищавах на дарбата и добротата й“, обяснява журналистът.

И докато на датата 22 февруари официално бе регистриран първият случай на коронавируса в Италия, то 21 срещу 22 декември вещае по-скоро добра поличба. Тогава на небето ще се наблюдава съвпад на две планети – Юпитер и Сатурн, като при раждането на Исус Христос. Тогава и Витлеемската звезда ще изгрее. Това ще освети небесния свод по време на зимното слънцестоене за първи път от 2020 години насам. Юпитер, който олицетворява ключа към успеха, щастието, пътя в живота, и господарят на кармата – Сатурн, ще са в точен съвпад. Затова астролозите очакват дните до Рождество Христово да са изпълнени с чудеса. Звездата на Христовото рождество се появила преди 2020 години. Тя отвежда влъхвите до новородения Иисус.

Според астролози новият изгрев на Витлеемската звезда дава нов импулс на човечеството. Те съветват да посрещнем 21-вия ден на декември с молитвата „Отче наш“, която е като ключ и след нея Господ чува всичките ни молби.

За промяната към добро говори и Ванга, която смята, че след 2020 г. ще настъпят „последни времена“, защото „прекалено много хора обитават тая Земя. Не останаха души отвъд. Все повече се въплъщават, за да се чистят „плевелите“ в тях. Разбирате ли? Но и на това иде краят. Затуй са „последни“, продължава разговорът на пророчицата с руския журналист. „Тя никога не споменаваше точна дата в предсказанията си. Тези две дати Ванга ги свързваше със славянския календар и с деня на мъртвите – 22 декември. Винаги говореше около нещо, но този път ме изуми с точните цифри, които повтори“, обяснява още Кастарной, като вметва, че петричанката му е посочила точно тези дати.

Според него за Вангелия Гущерова всяка година имала своите особености относно енергийното състояние на човека и заобикалящата го атмосфера, тъй като точно от 2020 г. започва изместването на магнитните полюси и закономерностите на много събития щели да бъдат нарушени. „За останалия свят от тази година ще започнат войни от локален мащаб за отделни територии, ще има затопляне на отношенията между нашите два народа, както и между други държави, защото, както казах, това е Годината на Паяка, който плете своята паяжина, т.е. ще се изграждат връзки. Заедно с това ще има повишена активност на хората – митинги, протести, хората ще се борят за правата си. Така ще е чак до 3000 година“, споделя още руснакът.

Сергей Кастарной разказва още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година. „Всичко това няма да се случи, ако стане чудо и човечеството се промени. Казваше: „Ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, допълва още той.

И друг духовен учител на българите – Петър Дънов, говори за 2020 г. и края й, малко преди Новата година. „Иде нова епоха на земята, през която всички хора ще бъдат подложени на Божествен огън, за да се пречистят.

За това време именно говори и апостол Павел, като казва: „Всички ние няма да умрем, но ще се изменим, ще се преобразим“. Само по този начин човек може да влезе в новия живот. Той ще бъде вече чист и свят. Това състояние наричат „новораждане“. Затова помолете се за ближния, започнете с молитвата, след това преди Рождество постете – пийте гореща вода с варени картофи. Когато човек се убеди, че в другите живее божественото, тогава между хората ще се настанят правилните отношения. Започнем ли от любовта между хората, всичко ще се изправи“, съветва Дънов.

Астрологът Гал Сасон: Без страх!

Настоящата година е наситена с могъщи съвпади и този скок в края й се тълкува като скачане в нещо ново – като врата, която се отваря към ново осъзнаване. Влизаме в епохата на Водолея. Това бележи завръщането към отличителните белези на този знак – технология, равенство, свобода, съзнателност, иновация. Мантрата на годината е „Без страх“. Всичко това ни подтиква да направим скок на вярата – сякаш да полетим над дадена пропаст, да повярваме и да се хвърлим в неизвестното. Освен това през 2020-а има шест затъмнения, а не обичайните четири. България получава уранов възврат веднъж на 84 години, и то тази година. Това означава промяна, пробуждане към добро, или „Целувката от Бог“, както аз го наричам.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ