Нинова нападна колежки от ГЕРБ: „Довчера давахте мило и драго за джендърската конвенция, днес мълчите за достойнството на жените!”

корнелия-нинова-1280x853

Лидерът на БСП Корнелия Нинова нападна колежките си от ГЕРБ заради бившата кметица на район „Младост”, която бе окована с белезници на ръцете и краката.

„Имам въпрос. Ще го задам не като Председател на БСП към няколко овластени персони, а като жена към жена. Г-жо Цачева, г-жо Захариева, г-жо Караянчева, вие сте най-гласовитите защитнички на Истанбулската конвенция и на правата и достойнството на жените. Всички, които сме против нея, сме “тъмни сили“, според Вашите думи. Питам ви, никоя от вас – светлите сили, ли не забеляза, че властта показно докарва една жена в болница с вериги на краката? Довчера давахте мило и драго за джендърската конвенция, днес мълчите оглушително за достойнството на жените”, написа Нинова в профила си във Фейсбук.

 

 

 

 За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ