Емил Кошлуков: Омръзна ми от кресльовци, които си мислят, че имат нотариален акт за истината

Любен Дилов-син, Емил Кошлуков, Валентина Войкова

Шефът на БНТ Емил Кошлуков не сдържа гнева си и написа остър коментар във Фейсбук срещу вресливата тълпа, която е на всяка манджа мерудия и не направи изключение и на най-светлия празник – Рождество Христово. Знайни и незнайни герои отново напълниха социалните мрежи с назидателни постове – от „експертни“ мнения за ваксините до това, кой да е президент на САЩ.

„Ето какво написа генералният директор на БНТ:

Пак гледам назидателни постове тук, навръх Коледа. Вече ми омръзва от кресльовци, които се чувстват призвани да се изказват по всяка тема с апломб. И смятат, че имат нотариален акт за истината.

Обратното на социалната апатия не е социална агресия, Коледа е, ако не помните – Той слезе на земята, за да победи човешкото коравосърдечие. Малко милосърдие на никого не вреди, айде нека сме любезни поне тия дни.

Писна ми от хора, които имат едно лекарство за всички проблеми и то обикновено е: Строй се, ходом марш след мен! Коледа е бе, хора, яжте баклава, починете си малко. Споделете нещо весело, не е срамно да сте щастливи.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ