Нова светска двойка на хоризонта! Влюбените са дъщерята на Сашо Диков и…

Петя-Дикова

Няма лъжа, няма измама! Петя Дикова и Илиян Любомиров са новата светска двойка и са лудо влюбени един в друг, научи HotArena.

Щастливите влюбени не се опитват да привличат внимание към отношенията си и едва ли има друга двойка, която по-малко от тях се опитва да демонстрира връзката си публично или да я прави обществено достояние.

Водещата на „Култ” и поетът с псевдоним Августин Господинов са заедно повече от година. Въпреки това двамата се стараят да занимават околните колкото се може по-малко със себе си или с връзката си.

Наскоро плъзнаха слухове, че вече не са гаджета, което накара сърцата на стотици фенки на Господинов да запърхат щастливо. Сори, момичета! Обща тяхна снимка на морето разби всички клюки, че не са заедно вече, пише „България днес”.

Летен следобед с Петя, най-щастливите думи в езика”, пише напористия Илиян, който има дузина фенки, покрай стихосбирката „Нощта е действие”. Младият поет пише в т. нар. „чиклит” стил, а поезията му е насочена основно към младите и съвременни жени.

Любомиров не може да се оплаче от липса на женско внимание, а през годините е пленил сърцата на солиден брой дами, които трескаво четяха стиховете му във Фейсбук.

Дъщерята на актрисата Аня Пенчева и Сашо Диков също не може да се оплаче от липса на обожатели. Но преди да се събере с Илиян връзките й не издържаха дълго.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ