Бойко Борисов: Аз мога да си позволя да кажа, че Радев е ортак с Черепа

Бойко Борисов 3

Такава е разликата между Българи и Европа. Ние сме държавата с нулева миграция, това е което договорихме с Турция. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на брифинга на НОЩ за ибстановката с коронавируса у нас.

„Да се вкарва президента на друга държава в един махленски спор, защото нашият отдавна не е политически, е недопустимо“, коментира той вчерашните искри между него и президента Румен Радев.

„Затова слязох да говоря днес. Вчера на един прекрасен празник Богоявление, изведнъж се говори за ортаци. Аз мога ли да му кажа, че е ортак с Черепа? Мога. Години сигурно не съм го виждал, откъде-накъде? Видят ли зор и няма от какво да се хранят, те нямат идеи. Излизат за бюджета, излизат данните в Европа и България е с най-малък дълг, стабилен фискален резерв, прекрасно се справихме с ваксинирането, мерките отидоха до всеки един човек, да, някъде по-бавно, но сменихме закон“, обясни Борисов.

В същото време излизат Standard & Poor’s, Moody`s – България с най-малък дефицит, лъжата веднага се вижда. Финансовите и икономическите мерки до всеки един човек отидоха, да при някои по-бавно, но затова сменихме закона да мине през данъчните.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ