Гаджета ли са Филип Буков и Неда Спасова и в живота?

филип буков

Неда Спасова и Филип Буков май ще заформят любовен романс и в живота, поне за това все повече намекват съвместните им ситуации. Двамата актьори, които гледаме като сестра Кая Райкова и д-р Владо Хаджихристев в хитовия сериал „Откраднат живот“, все по-често споделяли времето си.

Според техни колеги двамата са неразделни не само пред камера, но и в реалния живот, а това, което успяло да ги сближи толкова много, била именно медицинската продукция. В паузите между снимките Неда и Филип демонстрирали опасна близост, освен това профилите им в социалните мрежи са осеяни с техни съвместни фотоси, някои от които с доста любовен контекст.

Преди дни пък Неда показа как се забавлява заедно с Филип, подготвяйки се за снимки. Тя влиза в ролята на гримьор, поставяйки му пудра за пред камерите. Двамата си правят компания и по време на тренировки в малкия фитнес в бутафорната болница „Света Анастасия“, в която протича действието на сериала, пише „Уикенд“.

В импровизираната зала уредите са съвсем истински, така че спокойно могат да се ползват не само за снимки, но и за реални тренировки. Филип и Неда били след малкото актьори, които се възползвали от тази възможност. Колегите им подозират, че желанието да тренират на работното място е породено от нуждата им да бъдат заедно възможно най-дълго време.

Иначе по официална информация младият актьор има сериозна връзка от години, а Неда май също е обвързана. Поне засега обаче, нито един от двамата не е споменал нищо по въпроса, така че като нищо да се превърнат скоро в истинска двойка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ