Бременна ли е Жени Марчева?

Жени Марчева

С подозрително коремче покрай празниците се появи Жени Марчева. Водещата от Би Ти Ви сподели семейна снимка с двете си деца край елхата в дома си, на която си личи, че е натрупала доста килограми, а дори широката рокля не е в състояние да скрие промените във фигурата ѝ. В същото време обаче приятелите ѝ констатират, че в лице 46-годишната Марчева изглеждала по-свежа, досущ като сияеща бременна жена в очакване на най-хубавото чудо на живота.

Журналистката обаче подминава коментарите и питанията дали скоро ще става мама отново и не дава категоричен отговор на мистерията. Някои подозират, че дори и да е бременна, тя едва ли ще сподели до последно от суеверие, предвид рисковата възраст, в която се намира.

Водещата вече има две дъщерички от своя съпруг Мартин. Тя се хвали, че той буквално я носел на ръце, като не ѝ позволявал да пипне домакинска работа вкъщи. Вършел всичко вместо нея, грижел се дори за приготвянето на вечерята, а тя не доближавала готварската печка. При толкова добър и грижовен мъж няма да е изненада, ако Марчева е решила да ражда трето дете. Това обаче със сигурност ще се отрази на кариерното ѝ развитие, тъй като през последните години Жени е в апогея си и е сред несменяемите лица на Би Ти Ви. Конкурентките ѝ обаче само дебнат да се намърдат на мястото ѝ, защото тя е не просто водещ на съботните и неделните сутрешни предавания на телевизията, но и шеф на новините в радиостанциите, които са собственост на медията.

Преди 2 години журналистката успя да се уреди с втория сладък пост, което автоматично я изстреля на върха на класацията за най-скъпоплатените телевизионери. С възнаграждението си от 10 бона Жени изпреварва дори рекордьорите Ани Салич и Ники Дойнов, които пък се разписват съответно срещу 7 и 9 хиляди лева месечно.

Ако излезе в майчинство, Марчева ще трябва да бъде заместена и на двете си работни места, а тв историята помни много случаи, в които след дълго отсъствие титулярите биват изместени от заместниците си и повече не успяват да се върнат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ