Извънредно! Заради жена ли се е самоубил граничният полицай? (СНИМКИ)

Полиция

В дъното на крайното решение на граничния полицай Николай Иванов била фатална красавица, твърдят близки на младия бургазлия пред Флагман.бг. 29-годишният мъж нямал здравословни или финансови проблеми и за неговите приятели е трудно да си обяснят по друг начин действията на Николай.

Иванов работел от 3 години на Летище Бургас в кв. Сарафово. Бил много приветлив и разговорлив. Според приятели на Николай вчера той е бил на работа и последно си е писал с момиче, близко до сърцето му. Затова те смятат, че е твърде вероятно отношенията между тях да са причина граничният полицай да посегне на живота си със служебното си оръжие.

Както е известно, 29-годишният бургазлия отишъл с черния си Мерцедес много рано сутринта на плажа край Солниците. Той се отдалечил по крайбрежната алея на около 500 м от стария Евин плаж, където са най-близките заведения. След това е слязъл от колата и вероятно се е прострелял в гърдите със законно притежавания пистолет.
За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ