Екшън и стрелба заради момиче, две коли са изпочупени

полиция

Четирима мъже от хаджидимовското село Ново Ляски се озоваха в ареста в Разлог след стрелба с газово оръжие и два изпочупени автомобила.

Екшънът се разиграл около 21:00 часа в неделя в село Годлево, пише „Струма“.

Групата мъже пристигнали в селото, за да си разчистят сметките с местен млад мъж, който отскоро заживял с бившата на техен приятел. Те отишли направо пред дома на новия любим, за да си вземат момичето.

Стигнало се до скандал между мъжете, който прераснал в агресивни действия, при което мъжете от Ново Ляски изпочупили лек автомобил „Фолксваген“ Голф, собственост на новия любим.

В резултат на действията им са счупени предно и задно стъкло на возилото, пробити са още предният и задният капак на автомобила. Щети са нанесени и на още една кола, паркирана в близост до изпотрошената.

Разигралата се грозна сцена вдигнала на крак съседите, които станали очевидци на агресивните действия на мъжете от Хаджидимовско и подали сигнал на тел. 112.

Един от мъжете от групата от Ново Ляски извадил газов пистолет и започнал да стреля. На място пристигнал патрул от РУ – Разлог. Униформените предотвратили саморазправата между двете групи.

За 24 часа в ареста са вкарани в ареста четиримата мъже от Ново Ляски. С тях е имало и млада жена, която не е задържана. На агресорите са снети показания, проверява се и съпричастността им към извършеното престъпление.

Полицията все още работи по установяване на всички факти и обстоятелства по случая.

По информация на „Струма“ в основата на случилото се е Л.Ч. – млада жена, която е родом от разложкото село Добърско. След неуспешен брак, от който има дете, е заживяла с мъж от Ново Ляски, но го напуснала скоро и заживяла с новия си любим от Годлево. Бившият й не можал да преглътне това и се опитал да си я върне.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ