Пълен цирк! Дават мястото на Тото във ВИП Брадър на звезда от „Пайнер“! Ето коя колежка ще му прави компания…

Тото

Продуцентите на сеирджийското риалити „ВИП Брадър“ и тази година са поканили млад, красив и възпитан певец. След като в предния сезон се радваха на одобрението на младите зрители, залагайки на рапъра ТоТо, тази година продукцията залага на колегата му от „Пайнер“ АРТи, чиято звезда изгря в „Х Фарктор“.

„Между АРТи и ТоТо има много общи неща. И двамата са млади, популярни сред младото поколение, безспорни тийнидоли, децата са луди по тях, чаровни и много талантливи. Също така АРТи е много възпитан и се вписва много добре като идеален съквартирант“, издават от екипа.

Певецът с руски корени избягва да говори за личния си живот, но след прекрачването на прага на най-популярната къща у нас, всички тайни ще бъдат разбулени, пише Пик.

Екипът на „ВИП Брадър“ от години искаше да вкара певец от „Пайнер“ след победата на Константин в първия сезон на шоуто. Борис Дали отдавна е скучен, а Галин категорично отказваше, защото щял да загуби много от формата. Предполага се, че се притеснява да не излязат на бял свят някои от личните му тайни.

Колегата му Фики вече е семеен и има малко дете, за което да се грижи и също отказва на продукцията. Още повече, че напоследък рейтингът му падна рязко и не е толкова интересен.

Очаква се няколко месеца диванчетата в къщата да търка и Глория.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ