Още едно уволнение в БТВ

IMG_0087

Алекс Петканова май тепърва ще трябва да разсъждава над това до какво водят прекомерните инфлуенсърски крайности, след като се оказа изгонена от телевизията малко след излагацията, която сътвори за мнимата раздяла с мъжа си Даниел.

Всъщност точно тази тяхна проява коства и мястото на моделката в „България търси талант“, на което от медията готвят пореден нов сезон. От bTV сметнали, че този път цирка бил твърде голям и отрязали амбициозната брюнетка, която в миналия сезон на шоуто показваше какво се случва зад кулисите. Преди броени дни стана ясно, че тази роля ще заеме 22-годишния интелектуалец Крис Захариев.

Със своите малко под 30 000 последователи в Инстаграм младият Крис е далеч назад в сравнение с „кака си“ Александра, която се радва на завидните 463 хиляди последователи. И въпреки това те не й помогнаха да остане в телевизията, пише „Уикенд“.

Новото лице в риалити формата, за разлика от Петканова, все още не се е забърквал в никакви скандали и за сметка на това е печелил още като тийнейджър награда „Будител на годината“, както и „Най-вдъхновяваща личност“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ