Григор Димитров с два мача утре в Австралия

Григор Димитров

След като през вчерашния ден стана ясно, че в хотела, в който са настанени състезателите, има случай на заразен с COVID-19 служител, мачовете от програмата за четвъртък бяха отложени. Това означава, че ще се наложи някои от тенисистите да излязат 2 пъти на корта.

Първата ни ракета Григор Димитров, който откри сезон 2021 с победа над представителя на домакините Андрю Харис, предстои утре – 5 февруари, да се изправи срещу друг австралиец – световния номер 114 Алексей Попирин в спор за място на четвъртфиналите.

Двубоят между двамата е трети в програмата на корт номер 3, където първият мач започва в 02:00 часа българско време, а очакваното начало на срещата на нашето момче е около 05:00 часа.

При евентуален успех хасковлията ще има за съперник някой измежду Джеймс Дъкуърт или Корентин Муте, а потенциалната втора среща на Григор е четвърта на корт номер 6, което предполага стартът ѝ да бъде след необходимата им почивка след първия мач.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ