Григор Димитров към България: Обичам Ви много!

Григор Димитров

Григор Димитров откри кампанията си през сезон 2021 с успех над Андрю Харис, като по този начин се класира за осминафиналите на Murray River Open, където ще се изправи срещу Алексей Попирин.

Първата ни ракета беше далеч от най-доброто си ниво, но това не се оказа фатално срещу днешния му съперник и той триумфира след 6:3 6:3.

Нашето момче не пропусна да достави максимално удоволствие на българските почитатели в Мелбърн, като след края на двубоя отиде да раздава автографи на привържениците си.

След като голяма част от феновете на Гришо успяха да се доближат до звездата, той ги поздрави и им каза: ,,До утре! Обичам ви много!“, а от снимачният екип са успели да запечатат този красив момент.

С този жест за пореден път Димитров показва, че се радва много на българските фенове и ги уважава. Те пък от своя страна му отвръщата със същото и го следват из цял свят.

„Тенис.бг“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ