Аларма, правят списъци за купуване на гласове за партията на Слави

Слави Трифонов

Списъци и купувачи на гласове вървят за партията на Слави Трифонов – „Има такъв народ“ в село Дрангово, община Петрич.

Това съобщиха представители на останалите партии в района. В последните дни дилъри обикалят селата в Петрич и правят списъци на желаещи да гласуват за партията на Слави.

Такива действия се случват в село Дрангово, където местните посочват за гарант по плащането Ангел Танев, който движил схемата в полза на местната координаторката на партията „Има такъв народ“ – Анита Коцелова, обясниха местни жители. Тя е известна в Петрич, като гадже на Ангел Танев, допълниха те.

Причината е , че Коцелова като представител на Петрич ще бъде на задно и неизбираемо място в изборните листи. Целта е с преференции тя да се издигне и да достигне до първите места.

От години Ангел Танев си осигурява място като общински съветник с необясним финансов ресурс. Само лъскавото БМВ, което шофира струва над 200 хиляди лева. Преди години Ангел Танев беше задържан от полицията при спецоперация за притежание на наркотични вещества.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ