БНО ще е мандатоносителят на партията на Васил Божков

Васил Божков

Българско национално обединение ще е мандатоносителят на партията на Васил Божков. Даваме 100% от нашия мандат на гражданска платформа „Българско лято“. Това обяви лидерът й Георги Георгиев.

На бюлетината ще пише БНО, но ще става дума за „Българско лято“, обясни председателят на партията на Божков Борил Соколов.

Не съм политик. Никога не съм искал да бъда. Имах мисия – да спасим културното наследство на България. Сега мисията ми е друга – да спасим бъдещето. Бъдещето се кове днес. Хунтата всячески се опитва да ни попречи. Няма да успее. Ние сме силата, бъдете здрави! Това обяви бизнесменът Васил Божков по време на живо включване във фейсбук страницата си по-рано.

Дубайският беглец съобщи преди дни във фейсбук, че партията му „Българско лято“ си е намерила мандатоносител и ще участва в изборите.

Тогава той не разкри кой се е съгласил да сложи хората му в своите листи, но обеща да го каже в живо предаване днес в 13.00 часа. Божков не спази обещанието си обаче и се включи, за да обяви нов час, в който ще обяви новината, а именно – 15.00 часа.

По-миналата седмица Божков се опита да накара Слави Трифонов да включи неговите хора в листите си, но шоуменът отказа.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ