Азис се изповяда, разсекрети задкулисието в „Като две капки вода“

Азис

Маги Халваджиян си докара беля до главата с Азис, който е сред участниците в звездния сезон на „Като две капки вода“.

Кралят на поп фолка призовава за край на „настройването един срещу друг“.

„Пожелавам си само едно. Хората да престанат да ни настройват един срещу друг в най-прекрасното телевизионно шоу „Като две капки вода“. Искам да спрете да ми пишете „Убий ги“, „Ти заслужаваш първото място“, „Покажи им кой е най-големият“, „Тоя не заслужава да е там“ или „Разбий конкуренцията“. Хора, ние не сме на война! Какво ви става. Това е шоу за забавление и смях! Ние сме едно цяло в този формат. Не можете да ни разлайвате като кучета един срещу друг! Няма да ви се получи! Всички участници сме колеги и приятели. Нямате право да всявате омраза! Ние няма да се подадем!“, написа Васил в социалните мрежи.

Изповедта на Азис срещна голяма подкрепа от нежната част на феновете. Всичко това е много хубаво, но какво ли мислят продуцентите за тази й за тази мантра и съзнателното лишаване от стремежа към първото място. Можеше Азис по-рано да каже, че участниците са „едно цяло“ и де факто няма смисъл от гласуване. Хората щяха да спестят доста пари от есемеси, пише столичен ежедневник.

Глория и Десислава също подкрепят Азис: „По принцип всички хора се изненадват, когато видят певци или артисти в добри отношения… „Ама как така?!“ – „Ей така!“ Не сме тръгнали на война и да правим сеир, интелигентните хора се ценят и подкрепят, нарича се лоялна и градивна конкуренция! Всеки с талант и адаптивност върви по своя път! Признак на ниска култура и възпитание е да коментираш колега, това означава само едно – страх, слабост и лошо възпитание! Успex на всички в шоуто! Браво, Васко!“, казва Глория.

„Има още много на какво да се учи българската публика“, менторски заключава Азис.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ