Шах с пешката за Сузанита, стовариха ѝ развод и бебе за 24 часа

Сузанита

Две коренно различни новини са се стоварили на крехките плещи на тийнсензацията Сузанита.

В развод са родителите на Сузанита – певецът Орхан Мурад и Шенай.

Тя вече се е изнесла от жилището, в което живееше с музиканта, пише plovdiv24.bg.

„Истината е, че с Орхан се развеждаме. Решихме го заедно. Смятаме, че така е добре и за двамата. Разводът е по взаимно съгласие. Вече сме подали документи за процедурата. След няколко дни ще излезе решението на съда и няма да сме повече семейство“, казва Шенай.

Близки до семейството разкриват, че между тях редовно има скандали. И двамата били с буен нрав и кавгите не са от вчера и днес. Хитовият изпълнител не обръщал достатъчно внимание на съпругата си.

„Орхан никога не ме е имал за жена и майка на детето му. Аз никога не съм празнувала истински 8 март. На този ден бившият ми съпруг обича да излиза с приятели, аз стоя сама и се чудя какво да правя“, казва още Шенай.

Орхан Мурад и Шенай са заедно почти две десетилетия. Тя има още една дъщеря от предишна връзка, която се казва Алекс и тези дни обяви щастливата вест, че в трепетно очакване на нов член на фамилията.

Младото момиче показа бременно коремче в свое стори, а сега новината официално съобщи и нейната майка Шенай Мурад.

Тя публикува снимка на дъщеря си в мрежата и написа:

„Моята прекрасна дъщеря Алекс, която скоро ще ме направи най-щастливата и сексапилна баба. Амин. Обичам те, това са истинските подаръци, които те правят щастлива“, пише тя.

Самата бъдеща майка умело прикриваше бременността си до последно. Нищо не се знае нито за бащата, нито за пола на бебето до момента.

В сравнение със сестра си Сузанита, Алекс страни от светския живот и медийните изяви. По-малката дъщеря на Орхан Мурад от своя страна, пък не спира да бълва провокации. Съвсем наскоро Сузанита се похвали с нов, силиконов бюст, който си направи в турска клиника по повод навършване на пълнолетие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ