Къци се закани на Фънки: В понеделник вадя томахавката

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров направи пореден фурор с участието си в „Като две капки вода“, въпреки че мнозина си мислеха, че вече няма с какво да изненада публиката предвид неотдавнашната му появи и в „Маскираният певец“.

Тв водещият обаче, не само изненадва приятно, но и оставя всички с отворени усти след края на изпълненията си на сцената на „Капките“ всеки понеделник.

Както е известно, между Къци и журиращия Фънки има закачка още от времето на участието им във „ВИП Брадър“, само че за изненада – напоследък Димитър Ковачев е смекчил острия тон и засипва Къцамун с похвални епитети. И все пак, не се знае в какво настроение ще е следващия път.

„Кратко примирие и понеделник отново вадим томахавките хахаха“, пък пише Къци в профила си в социалните мрежи, където бързо предизвика дискусия сред феновете си, които са на мнение, че това, което прави до момента в „Капките“, трудно може да бъде критикувано, поне засега, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ