Чудесна новина за Бойко Борисов от днес: Корнелия отказа БСП от изборите!

Корнелия Нинова 1

Кампанията на БСП за парламентарни избори 2021, която тръгна само на отделни места в страната, а общ план и визия липсва, освен онлайн, вече е на път да се сгромоляса. От миналата седмица шефката на червените Корнелия Нинова е разпоредила впрягането на всички интернет „тролове“ от „Позитано“ 20 да се впрегнат за очерняне на вътрешнопартийната опозиция и да пускат към медиите опорки за основните й критици.

Lupa.bg обаче твърди, че има пиперливи доказателства как на практика Нинова вече готви оправданията си за партийната загуба.

Въпреки че социолозите дават предел на БСП за парламентарно представителство от максимум 65 места в състава на 45-о Народно събрание, опозицията се съмнява, че Нинова ще успее да вкара повече от 50 социалисти.

Самата тя била наясно със структурните проблеми в редиците, довели до оголване на цели организации на места в страната и затова решила да ползва обратна стратегия – вместо да вечерта след вота да признае загуба с поглед, вперен в токовете си, да подготви почвата пред избирателите и членовете на Столетницата отсега – че виновници са „враговете с партиен билет“, а не тя, твърдят огорчени бесепари.

Така, например, миналата седмица в няколко издания се появи заглавието: „Гергов използва тактиката на изгорената земя срещу БСП в Пловдив, саботира кампанията на Нинова“, без авторство. Будните социалисти обаче разкриха схемата, а именно – текстът е подаден към редакциите от пресцентъра на „Позитано“.

Очаква се залпове срещу недоволните фигури от управлението на Нинова да се появят до деня на вота срещу всички, а кампанията щяла да се води предимно срещу „своите“, отколкото срещу политическите опоненти в лицето на ГЕРБ, опасяват се още бесепарите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ