Марешки нагло предложи алъш-вериш с COVID: Давате капаро и ви внасям каквито искате ваксини

Валери Симеонов, Веселин Марешки

Веселин Марешки изглежда тества ново лекарство от аптеките му. И е толкова превъзбуден, че вече говори по какви ли не теми.

Очевидно притеснен от ниското социологическо доверие в нефелната му колиция с друг провален политик – Валери Симеонов, осъденият варненец е решил да вземе на въоражение коронавируса. И да ни спасява и от него, след като вече ни спаси от беднотията.

„Няма нужда в момента да се стига до масово затваряне. Напротив, тъкмо хората се поуспокоиха, децата започнаха да ходят на училище. Не мисля, че данните са толкова сериозни, че да се стигне до пълно затваряне. Здравната ни система вече може да реагира. Аз подкрепям свободата на хората и ако се стигне до пик, трябва да се затвори само за една седмица. Заразените в този момент ще покажат симптоми, ще бъдат изолирани и след тази седмица всичко ще отвори отново“, заяви Марешки по Нова телевизия.

Спекулант като него реши веднага да организира и алъш-вериш с ваксини.

„Ако има хора, които искат да се имунизират с някоя от ваксините, които не са одобрени все още от Европейската агенция по лекарствата, да се състави списък и да им се предостави тази възможност. Аз бих направил списък с желаещите, които искат да се ваксинират с някоя друга ваксина. Те оставят капаро, ние внасяме ваксината, ваксинираме ги и им връщаме парите. Капарото е, за да се гарантира, че държавата няма да плаща за ваксини, които след това ще се изхвърлят“, уточни осъденият Марешки

Според него може да се използват и други ваксини, без да се нарушават правилата на Европейския съюз.

„Имаме две номинации в нашата партия за премиер. Ако трябва да е жена – това е Кръстина Таскова. Ако трябва да е мъж – това е Пламен Христов, който стои много тежко и го искат навсякъде в частния сектор“, заяви Марешки, без да му пука, че с 3 процента не само няма как да излъчи премиер, но няма да влезе и в парламента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ