Tъжната истина за Азис: защо е роден в затвора

Васил Траянов - Азис, Гергина Василева

Азис, който е сред участниците в шоуто „Като две капки вода”, трогна майка си с пост във фейсбук.

Почитателите на Краля на попфолка бяха умилени, но и изненадани за пореден път, от смелостта му да сподели за трудните моменти и предизвикателства по пътя му към върха.

До голяма степен Азис дължи победите си на майка си, призна самият той.

„Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми. Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант. По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост. Ти беше първия боец срещу дискриминацията в България! Красива и наперена, досущ като една Малена, героиня на Джузепе Торнаторе. Хванала за ръка малкото си циганче, ти беше горда майка, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм благодарение на теб! Обичам те!”, написа Азис към снимки с майка си.

Почитателите, които добре познават биографията му, знаят, че и началото на професионалната му кариера не е било никак лесно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ