Анализатор избесня: Стига с умните и красивите! Вадете и ги бийте по главата с каквото имате!

кристиян шкварек

Цял ден умнокрасивата ни общност разпространява снимката отдясно с обяснение как тумба пунджабо-европейци били чакали нещо пред клуб на ВМРО.

Сигурно пари за гласове или направо назначение лично от министъра. Това написа във фейсбук профила си политическият анализатор Кристиян Шкварек.

Ето какво още написа той:

„Скоро ще слушате пак дълбоко и патетично морализаторстване от българските демократи за „честността в политиката“. За „морала“ и как те се бият на страната на доброто срещу свинските, жълти, кафеви пеевски медии и институции.
Това е най-обикновено лицемерие, демонстрирано всеки път, когато самите те имат възможност да излъжат за някой политически противник. Изведнъж личицето на жертвата се превръща в ехидна усмивчица.

Затова ще бъда единственият, който ще призове открито – никога не се стеснявайте да ударите по умнокрасивите с каквото и да било – компромат, жълтина, думи извън контекста и прочее. Те правят същото всеки път и не им пука от истината, защо трябва да получават различно отношение?“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ