МАСКИТЕ ПАДНАХА: БСП се сля с Мая Манолова! Първият брак – в Русе

Мая Манолова

БСП и Мая Манолова ще играят заедно на изборите. Това става ясно от листите на бившата червена депутатка за изборите. Син на един от малцината червени кметове на областен град, намери място в листата на Манолова и чичаците от Отровното трио.

Станимир Бояджиев, който е син на кмета на Разград Денчо Бояджиев, е кандидат за депутат от листата на червената Мая Манолова. Нещо повече – Бояджиев-младши е инсталиран за водач на трупата на Манолова и сие в Русе.

Самият Бояджиев-баща е бил депутат още в зората на демокрацията – във Великото Народно събрание, както и народен представител в 44-ия парламент и мераците на сина му да върви по неговия път не учудват никого.

Иначе Станимир Бояджиев е шеф втори мандат на Българския младежки червен кръст. Освен това е и заместник-председател на Националното представителство на студентските съвети.

Така дали БСП и Мая Манолова използват младежки организации за кадри и дали ги използват политически, си остава сериозна загадка.

В Русе вече говорят, че с действията си, бившата червена депутатка съвсем се е компрометирала и никой не вярва на думите й. Манолова тръби наляво и надясно за промяна в политика, а в същото време взима кадри от БСП, които отгоре на всичко, слага и за водачи на листите си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ