Извънредно! Бенчо Бенчев с горещи думи за отдръпването му от БСП и връзката му с Митьо Очите!

Бенчо Бенчев

„Изтощен съм, все още не мога да си дам сметка какво реално се случва“. Това заяви арестуваният общински съветник от БСП Бенчо Бенчев пред „Флагман“, часове след като бе пуснат на свобода. По думите му той още не знае какво е положението му в столетницата, тъй като близките му го щадят. Въпреки това е запознат с малка част, а именно с изявлението на лидерката Корнелия Нинова.  „Мога да кажа, че не съм допускал съществуването на толкова много хора, които се хранят от завист и злоба, качества, които в такива ситуации, като тази, излизат наяве и е трудно да се прикрият. Толкова притворство! Сега ще си дам равносметка за доста неща, над които винаги съм стоял и в личния, и в политическия си живот“, казва Бенчев по повод рязкото отдръпване на социалистите, които той да вчера е захранвал с финансиране.

Бенчев е категоричен, че именно сега е момента за равносметка, както лична така и политическа. „За мен е важно органите на МВР и на Прокуратурата да си свършат работата професионално, по съвест и да не се поддават на политически натиск. В политиката с моето име лесно може да се прави популизъм, защото съм разпознаваем в местната общност. Знаете ли, боли ме най-много от това, че тези, на които съм помагал най-много, ме разкъсват като кучета. Ще го изтърпя и няма да кажа нищо повече, имал съм на сърце да правя добро – правил съм и пак ще правя“, допълва още той.

По повод намерените боеприпаси в дома му, зърненият бос е категоричен, че всички те са надлежно регистрирани, съвсем легални и съхранявани в касата в дома му. На въпрос какви предполага, че ще бъдат последствията за него, след като бе арестуван в Истанбул в една стая с издирвания от Интерпол Димитър Желязков – Очите, Бенчев заявява: Оказах се в неподходящ момент в най-неподходящото място. Всичко ще се изясни и ще се разбере, че няма как да ме пришият към престъпна група. Аз дори и адвокат още не съм повикал, нямам от какво да треперя, защото съм правил само добрини“.

Общинският съветник допълна още, че в момента здравословното му състояние не е никак добро, съкрушен е от предателството на свои близки приятели, а до него е съпругата му Мария.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ