Софи Маринова разкри, че Лоренцо я кара да… (СНИМКА)

софи маринова

Софи Маринова, която в момента участва в „Като две капки вода“, а наскоро я видяхме и в „Забраненото шоу на Рачков“, предизвиква вниманието и с личните си признания, които се оказват не по-малко любопитни от сценичните й изпълнения.

Ромската Лили Иванова, както неведнъж са наричали изпълнителката, често е придружавана на тв изявите си от сина си Лоренцо, който не крие, че е много горд с майка си.

В скорошно тв интервю пред Гала в „На кафе“ обаче, стана ясно и защо Софи Маринова го ревнува толкова много. Признанията й предизвикаха много вълнения в социалните мрежи.

„Никога не съм забранявала на Лоренцо да прави това, което му харесва. Той е много добре възпитан и има респект от мен“, признава гласовитата певица и добавя, че все пак държи да знае къде е наследникът й във всеки един момент и дори му звъни по телефона, за да бъде спокойна, но гледа да не го задушава с грижите си.

Звездата сподели също, че е голям любител на цветята и много се радва, когато има повод, да ѝ подаряват първо тях, а чак след това, ако има, да бъде материалното.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ