Трябва да си пълен идиот, за да гласуваш за подмяната „Христо Иванов“

христо иванов 2

След близо седмица снишаване лидерът на „демократичната общност“ Христо Иванов – Бойкикев, внук на съветски болшевик, реагира за шпионския скандал.

С умозрително-дълъг и скучноват статус във фейсбук.

Толкова умозрителен и толкова дълъг, че дори симпатизантите му отдолу във форума се нервят.

Квинтесенцията е: разплитането на руската шпионска мрежа е „моментен личен пиар на Борисов и Гешев“, „платформа за координираните им кампании“. Иванов-Бойкикев пита и защо реализацията се случила точно сега, преди изборите.

С две думи, комунистическият отрок адвокатства на Кремъл, омаловажавайки акцията и приравнявайки я с предизборен трик.

Нищо неочаквано. Кръвта вода не става. Иванов-Бойкикев е потомствено свързан с Партията-Майка у нас и в „МАсква“. Той е камуфлажен евроатлантик, внедрен от остатъците на КГБ в българската неолиберална общност.

Посланията му обаче, вместо добре отиграна конспирация, са инфантилни.

Инфантилизъм е да питаш защо арестите са извършени точно сега.

Кога трябваше да бъдат извършени – след изборите?

Когато шпионите примерно усетят, че ги следят и вземат мерки?

А може би когато е удобно на „Да, България“?

Кой е правилният тайминг и не се ли определя той от конкретната ситуация „на терен“ и от данните, известни единствено на разследващите органи? Откога провален адвокат без ден трудов стаж диктува на прокуратурата и ДАНС от позицията на „експерт“?

Позицията на Иванов-Бойкикев не изненадва, защото близката до неговата партия и неговия касиер Прокопиев адвокатска кантора „Доковска“ защитава някои от шпионите. Координирана история отвсякъде.

И още нещо. Иванов – Бойкикев обещава, че като дойдел на власт щял да извърши пълна лустрация в армията, службите, репресивните ведомства…

Това е поредната му лъжа. Иванов – Бойкикев и розовата му компания вече бяха във властта като съуправляващи през втория мандат на Борисов. Самият Иванов-Бойкикев бе правосъден министър, преди това – вицепремиер в служебния кабинет на Георги Близнашки. И не мъцна дума за лустрация на агентите на ДС и висшата номеклатура на БКП.

И как да мъцне – нали първо трябва да почне от колегата си съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов – Гном, прокурор на Тодор Живков в Разград по време на Възродителния процес…

Вятър и мъгла са тия момчета. По-точно въздух под налягане. Ако си истински антикомунист, пронатовец и демократ, трябва да си и пълен идиот, за да гласуваш за тяхната подмяна.

ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ